Vključevanje udeležencev v klinično preskušanje Vitastiq je zaključeno.

Vitastiq pripomoček

Vitastiq pripomoček je namenjen za spremljanje nivoja vitaminov in mineralov v človeškem telesu in deluje na principu elektroakupunkturnega odziva kože. Za odčitke na akupunkturnih točkah na telesu se uporablja Vitastiq pero, ki se pred uporabo poveže z vašim pametnim telefonom, kjer vam je preko Vitastiq aplikacije omogočen enostaven pregled nad odčitki posameznih mineralov in vitaminov.

V okviru študije bomo določili natančnost odčitkov Vitastiq pripomočka za naslednje minerale in vitamine: kalcij, kalij, magnezij, natrij, železo, selen, cink, folna kislina, vitamin A, vitamin B12, vitamin D in vitamin E.

NAMEN RAZISKAVE: Z raziskavo bomo določili natančnost inovativnega Vitastiq pripomočka ter preverili ponovljivost odčitkov. Odčitke pridobljene z Vitastiq pripomočkom bomo primerjali z rezultati krvnih testov.

V raziskavi lahko sodelujejo tisti, ki: 

• so stari med 18 in 64 let

• so zdravi, kar pomeni, da nimajo kroničnih bolezni in ne jemljejo zdravil

• imajo indeks telesne mase (ITM) med 18 in 28 kg/m2

Če želite izvedeti več o Vitastiq pripomočku, o nivoju vitaminov in mineralov v vašem telesu ter vas zanima sodelovanje v klinični raziskavi, vas vabimo, da izpolnite spodnjo prijavnico. 

Za več informacij o klinični raziskavi se obrnite na: vitastiq(at)vizera.eu   

>>Več o raziskavi

Polja, označena z *, so obvezna.